Hubertova jízda 2017

Střípek ze slavnostního zahájení Hubertovy jízdy v Horšově - Sedmihoří za zvuků fanfár domažlických trubačů dne 28.10.2017.

Letní cestou

Náprstníky a jiné

Díky, máme to!

Stálo v e-mailu od JuicyFolio.cz a oznamovalo aktivaci mého nového webu. Co nového, vůbec prvního!

Určitě rok strašila v mém úkolníčku poznámka "založit webové stránky". Znáte to, člověk neví, čím začít, jak to udělat, kdo mi pomůže a co vlastně na ně dát? A pak nečekaně přijde myšlenka, která se zakousne, a vám to nedá a začnete hledat. Inspiraci na netu, zkušenosti jiných, návody, možnosti. Vyberete jednu z tisíce jiných, .. a je to. Půl dne a půl noci sice nemáte v hlavě nic jiného, co mělo být dávno hotové, jde zase stranou, ale co, nastavujete a měníte, nahráváte a mažete, vracíte zpět už předtím nastavené, tak dlouho, až je trialová verze na světě. A přesto, že tahle zdarmaverze mohla být celých čtrnáct dnů jen zkušební, už druhý den bylo rozhodnuto. Tak se mi ten výsledek kreativního návalu líbil! Popravdě, k tomu urychlení přispěl i fakt, že doména, která se mi hodí nejvíce, je (tedy byla!), světedivse, volná! Protože co kdyby mi ji někdo mezitím vyfouk, že?

Teď už vím, že založit stránky je snadné. (A taky hravé). :-) Zvlášť, má-li být jejich struktura jednoduchá a přehledná, jak jsem si přála. Ty moje mají nabídnout náhled do oblastí, které ráda fotím a zveřejnit odkazy do databází jinde, a jaký další účel budou ještě plnit, se teprve uvidí.. 

I tento první příspěvek do blogu je jen zkouška. Prostě zvědavost, jak tohle "funguje" a jak bude článek vypadat. A protože užvaněnost není rozhodně mou silnou stránkou, kdoví, jestli není (zase na dlouho) poslední.. 

                                                                                                                                                                                                                                             

« Předchozí 1 2 Následující »